• Most new users don't bother reading our rules. Here's the one that is ignored almost immediately upon signup: DO NOT ASK FOR FANEDIT LINKS PUBLICLY. First, read the FAQ. Seriously. What you want is there. You can also send a message to the editor. If that doesn't work THEN post in the Trade & Request forum. Anywhere else and it will be deleted and an infraction will be issued.
  • If this is your first time here please read our FAQ and Rules pages. They have some useful information that will get us all off on the right foot. More details on our policies, especially our Own the Source rule are available here. If you do not understand any of these rules send a private message to one of our staff for further details.
  • Favorite Edit of the Year (FEOTY) 2020 Awards are here.

Adobe Premiere screwing up audio after export

Agent Sam Stanley

Well-known member
Faneditor
Messages
72
Reaction score
17
Trophy Points
18
It's a simple edit I'm about to export, just a trailer I finished for my latest edit. Audio is playing fine on the program, but after the export there's suddenly glitch sounds, echoes, audio drops. I tried deleting the affected parts and redoing them from scratch, didn't work, same problem.
 
Last edited:

Agent Sam Stanley

Well-known member
Faneditor
Messages
72
Reaction score
17
Trophy Points
18
Update: fixed the problem using command I and O on my keyboard to mark the area I wanted premiere to export. Although it's the exact same area I was exporting before, now that it's marked, no more audio issues. Go figure.
 
Top Bottom